Bellen

WhatsAppen

Parkeersensoren werken niet meer

  20 november 2020 (bijgewerkt)
  21304 keer bekeken
  Deel dit artikel:

We kunnen er wel omheen draaien maar parkeersensoren zijn gewoon ontzettend handig. Parkeersensoren die niet of nauwelijks werken zijn een bron van ergernis. Al helemaal als ze continue blijven piepen. Onze specialisten helpen je graag verder.

Problemen met parkeersensoren

Er zijn verschillende problemen mogelijk bij parkeersensoren. Zo komt het voor dat de parkeersensoren volledig uitvallen. De vertrouwde piepjes tijdens het parkeren blijven dan uit. Helaas gebeurt het ook dat de parkeersensoren continue blijven piepen bij het parkeren. Verder is het mogelijk dat parkeersensoren soms wél werken en soms niet.

Of de parkeersensoren nu deels werken of helemaal niet. Het is erg vervelend. Stuur een bel 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of maak een afspraak via de website.

Mogelijke oorzaken van defecte parkeersensoren

Er zijn diverse oorzaken mogelijk voor een defect in de parkeersensoren. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk een defecte sensor die vervangen dient te worden. Toch is het vervangen van een sensor niet altijd de oplossing.

Er kan ook een breuk in de kabels aanwezig zijn waardoor de sensor zijn signalen niet meer kan doorgeven. Ook kan er bij regenval vocht rondom de parkeersensor achterblijven, waardoor deze ‘van slag’ raakt. Het chroomlaagje op sommige parkeersensoren wil ook nog wel eens loslaten, waardoor het parkeersysteem in ‘paniek’ raakt.

Tenslotte hoeft er niet altijd iets defect te zijn. Wanneer een auto erg vuil is, kan het gebeuren dat de sensoren niet meer goed werken. Wees overigens wel voorzichtig met schoonmaken. Parkeersensoren zijn erg gevoelig!

Multimerk herstelt defecte parkeersensoren

Onze specialisten stellen snel en deskundig een diagnose en lossen de problemen met de sensoren weer op. Maak een afspraak op de website of bel 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335.

Relevante artikelen

One Response

Comments are closed.