Bellen

WhatsAppen

Onderhoud & reparatie

  20 november 2020 (bijgewerkt)
  10849 keer bekeken
  Deel dit artikel:

Multimerk | Werkplaats is gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoudsbeurten, het oplossen van storingen en uitvoeren van reparaties en schadeherstel van vrijwel alle automerken. Direct contact met onze specialist? Stuur een .

Multimerk | Werkplaats: vakkundige monteurs & hypermoderne testapparatuur

Onze monteurs zijn gekwalificeerde allround vakmensen en voeren vanzelfsprekend ook onderhoudswerkzaamheden uit aan alle andere merken personenauto´s en bedrijfswagens.

De onderhoudsbeurten bij Multimerk | Werkplaats zijn van hoogwaardige dealerkwaliteit. Om dit te benadrukken ontvang je 1 jaar gratis pechhulp na een grote beurt (indien de geadviseerde werkzaamheden worden uitgevoerd).

“Wij vertrouwen onze auto’s al 12 jaar toe aan Multimerk, voor advies, onderhoud, APK en bandenwissels. De communicatie is goed, er zijn nooit verrassingen.”

Grietje uit Ureterp

Specialisten in onderhoud en reparatie

De elektronica in een auto is de laatste jaren steeds complexer geworden, naarmate er meer systemen met elkaar goed moeten communiceren en werken, vergt het oplossen van storingen nog meer kennis en kunde. Daarvoor ben je bij Multimerk | Werkplaats aan het juiste adres.

Snelle storingsdiagnose en reparatie

Wij beschikken over hypermoderne computergestuurde testapparatuur. Een storingsdiagnose is snel en accuraat gesteld. Reparaties worden uiteraard uitgevoerd volgens de richtlijnen en specificaties van de productfabrikant.

Onze gekwalificeerde specialisten zullen alles in het werk stellen om jouw probleem optimaal op te lossen, zodat je weer snel en veilig de weg op kunt. Je bent verzekerd van de Multimerk | Werkplaats 24/7 pechhulp en mobiliteitsservice.

Bosch Car Service

Multimerk | Werkplaats behoort tot één van de toonaangevende Bosch Car Service werkplaatsen. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Het staat voor: compleet, goed én verrassend betaalbaar.

“Kan niet anders zeggen dat alles prima in orde was en zeer vriendelijk”

Henny uit Bakkeveen

Werkwijze

De werkwijze van de Multimerk | Werkplaats kenmerkt zich door vakmanschap, efficiency en klantvriendelijkheid. Zodra de diagnose is gesteld en de reparatiewerkzaamheden in kaart gebracht zijn, krijg je vooraf een overzichtelijke prijsopgave. Wij zijn aangesloten bij de Bovag branchevereniging.

Vragen? Bel 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of stuur een bericht via de website of via .

Relevante artikelen