Bellen

WhatsAppen

Autoschade Drachten

  14 december 2020 (bijgewerkt)
  9955 keer bekeken
  Deel dit artikel:

Autoschade opgelopen? Ontzettend vervelend én altijd ongelegen. Daarnaast kan autoschade het begin van een boel nare rompslomp betekenen. Voor autoschadeherstel ga je naar Multimerk in Drachten.

Inhoudsopgave

Multimerk kijkt verder bij autoschade

Bij Multimerk begrijpen we heel goed dat autoschadeherstel meer is dan het herstellen van plaatwerk. Het is mensenwerk waarbij iedere situatie weer anders is. Daarnaast kan er sprake zijn van schuld door een tegenpartij en wordt het een verzekeringskwestie.

Wat de schade én het verhaal erachter ook is, bij Multimerk word je verder geholpen door schadespecialisten die van wanten weten. We luisteren naar je wensen en kijken samen met jou naar de beste oplossing.

Is er sprake van verzekeringsschade? Dan nemen we zoveel mogelijk regelwerk uit handen. Ook als je twijfelt over het indienen van de autoschade bij de verzekeraar, zit je bij Multimerk helemaal goed. We adviseren je graag.

Schadesturing en eigen risico

Een verzekeraar maakt afspraken met schadeherstelbedrijven om goedkoper uit te zijn. De verzekeraar maakt het voor jou onaantrekkelijk om te kiezen voor een partij die niet aangesloten is. Dit wordt schadesturing genoemd.

Bij Multimerk werken we liever onafhankelijk. Zonder vast te zitten aan allerlei regeltjes vanuit de verzekeraar. Daar worden wij en onze klanten gelukkiger van. 🙂

Bij schade zal je verzekeraar je daarom verwijzen naar een andere schadehersteller. Doe je dat niet, dan zal de verzekeraar mogelijk een (hoger) eigen risico hanteren en / of geen vervangend vervoer regelen.

Maar, in veel gevallen is dat geen probleem! Multimerk lost dit op door het extra eigen risico te vergoeden en / of gratis vervangend vervoer aan te bieden.

Laat je niet sturen door de verzekeraar. Ook bij Multimerk betaal je meestal geen eigen risico.

Uitdeuken bij lakschade

Gaat het niet meer om een klein parkeerdeukje maar een flinke bluts met lakschade? Dan is spotrepair of uitdeuken zonder spuiten geen goede oplossing. Bij de grotere schadegevallen wordt het gehele onderdeel hersteld, geplamuurd, geschuurd en opnieuw in de lak gezet. Tenzij het vervangen van het onderdeel volgens onze specialisten een betere optie is.

Stormschade en hagelschade

Ook in Nederland gaat het weer zo nu en dan flink tekeer. Rondvliegende takken en dakpannen kunnen vervelende stormschade aan de auto veroorzaken. Daarnaast is een forse hagelbui soms ook funest voor het liggende plaatwerk. Multimerk helpt je graag verder bij stormschade en hagelschade.

Auto richten bij forse schade

Bij een forse aanrijding is het chassis van de auto waarschijnlijk niet meer intact. Het is mogelijk om sommige schade aan het chassis te herstellen door het chassis opnieuw te richten. Uiteraard staan onze schadespecialisten je graag bij met passend advies over richten.

Autoschadeherstek in Drachten nodig? Bel Multimerk via 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of stuur een foto via een .

Relevante artikelen