Bellen

WhatsAppen

Blikschade

  14 december 2020 (bijgewerkt)
  6873 keer bekeken
  Deel dit artikel:

Blikschade komt nooit gelegen. Het ontsiert de auto en in sommige gevallen is de blikschade zo groot dat de auto niet of nauwelijks meer bruikbaar is. Voor blikschade ben je bij Multimerk aan het juiste adres. Of het nu om een parkeerdeukje, een flinke bluts of kantje boord total loss gaat. De specialisten van Multimerk voorzien je van passend advies, zorgen voor uitmuntend schadeherstel en helpen je bij de afhandeling met de verzekeraar indien nodig.

Uitdeuken zonder spuiten

Je hebt er vast al wel eens van gehoord; uitdeuken zonder spuiten. Heeft jouw auto blikschade maar is de lak nog intact? Dan is uitdeuken zonder spuiten mogelijk een oplossing om jouw blikschade te verhelpen. Upload direct je foto via onze website of en ontvang snel een prijsopgave.

Uitdeuken bij lakschade

Heeft je auto flinke blikschade waarbij de ook lak beschadigd is? Dan is spotrepair of uitdeuken zonder spuiten waarschijnlijk niet voldoende. Al helemaal niet wanneer het gaat om schade na een aanrijding. In dat geval worden de beschadigde delen hersteld, geplamuurd, geschuurd en opnieuw gespoten. Het kan voorkomen dat vervangen van de onderdelen door een nieuw of tweedehands exemplaar verstandiger is. Bijvoorbeeld wanneer nieuwe onderdelen goedkoop te verkrijgen zijn of wanneer de blikschade niet meer te herstellen is.

Verzekeringsschade

Heb je de schade niet zelf veroorzaakt of ben je WA Casco verzekerd? Dan wordt de schade waarschijnlijk gedekt door jouw verzekeraar of die van de tegenpartij. We ondersteunen je graag bij alle rompslomp waarmee je te maken krijgt. We hebben inmiddels meer dan genoeg ervaring met diverse verzekeraars om dit zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wanneer er sprake is van grotere schades, zal de verzekeraar een schadecalculatie willen ontvangen van een derde partij. Laat je de schade bij Multimerk behandelen? Dan regelen onze specialisten dit gratis voor je. Is de tegenpartij doorgereden? Wellicht wordt de schade dan vergoed door het Waarborgfonds Motorverkeer.

Bel direct [telefoonnummer] of stuur een foto via een  .

Relevante artikelen