Bellen

WhatsAppen

Verzekeringsschade

  20 november 2020 (bijgewerkt)
  6389 keer bekeken
  Deel dit artikel:

Schade aan je auto door toedoen van een ander of ben je WA Casco (=Full Risk) verzekerd? Grote kans dat de schade dan door de verzekeraar wordt vergoed. Multimerk heeft inmiddels veel ervaring met diverse verzekeraars en zorgt voor zo min mogelijk rompslomp rondom de schadeafhandeling. Mocht de verzekeraar een schadecalculatie door een derde partij opvragen en laat je dit herstellen door Multimerk. Dan zijn de kosten van de calculatie voor onze rekening. Is de tegenpartij doorgereden? Wellicht wordt de schade dan vergoed door het Waarborgfonds Motorverkeer.

Schadesturing door de verzekeraar

Bij een vergoeding door de eigen verzekeraar zal deze jou het liefst doorverwijzen naar een schadehersteller die voor de verzekeraar het meest gunstig is. We werken bij Multimerk bewust niet via contracten met grote verzekeraars, omdat zowel jij als Multimerk daar niet beter van wordt. Dit betekent in de praktijk dat de verzekeraar je in eerste instantie niet naar Multimerk zal doorverwijzen en ontvang je bijvoorbeeld korting op het eigen risico als je kiest voor een aangewezen hersteller. Dit wordt schadesturing genoemd.

Geen eigen risico bij Multimerk

Laat je niet sturen door je verzekeraar en kies zelf! Bij Multimerk betaal je in de meeste gevallen géén eigen risico omdat wij dit volledig vergoeden. Omdat wij zoals eerder genoemd niet op contractbasis werken kunnen wij dit financieel prima dragen.

Verzekeringsschade opgelopen? Bel direct met onze specialisten via 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335.