Bellen

WhatsAppen

Stormschade auto

  20 november 2020 (bijgewerkt)
  4741 keer bekeken
  Deel dit artikel:

Het weer in ons koude kikkerlandje is meestal niet bepaald om naar huis te schrijven. Daar tegenover staat dat het weer in Nederland over het algemeen niet snel voor extreme calamiteiten zorgen. Toch kan het buiten zo nu en dan flink te keer gaan. Het is dan ontzettend vervelend om een flinke tak of dakpan op je auto te zien neerkomen. Een flinke storm kan je auto ernstig beschadigen. Is dit jou ook overkomen? De schadespecialisten van Multimerk begrijpen dat dit erg vervelend is en helpen je vakkundig verder. Bel bij stormschade naar 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of stuur een

Wel of niet verzekerd voor stormschade?

In principe bestaan er drie verschillende verzekeringen: De WA-verzekering, de WA-plusverzekering (beperkt casco verzekering) en de volledig casco verzekering (all risk).

Is jouw voertuig WA verzekerd? Dan wordt stormschade aan de auto helaas niet gedekt. Onze schadespecialisten denken graag met je mee over de beste oplossing in dit geval.

Heb je een WA-plusverzekering of volledig casco verzekering? Dan wordt stormschade, afhankelijk van de voorwaarden van de verzekeraar, mogelijk wel vergoed. De verzekeraar beoordeelt dit o.a. door de windkracht na te gaan. Deze moet bij veel verzekeraars boven de 7 liggen om te spreken over een storm. Voor de beeldvorming: Volgens het KNMI is er sprake van een storm vanaf windkracht 9.

Multimerk begeleidt je bij de afhandeling met de verzekeraar en helpt om deze zo snel en efficiënt mogelijk af te handelen. Ontvang je van jouw verzekeraar geen korting op het eigen risico als je stormschade laat herstellen door Multimerk? Geen probleem. Deze kosten nemen we in de meeste gevallen voor onze rekening!

Bij een fikse stormschade zal de verzekeraar een schadecalculatie van een derde partij van je verlangen. De schadespecialisten van Multimerk nemen het regelen van de calculatie volledig voor je uit handen. Gun je ons het herstellen van de schade? Dan betalen wij de schadecalculatie.

Uitdeuken zonder spuiten bij stormschade

Is de schade beperkt tot een of meerdere kleine deukjes zonder lakschade? Dan is uitdeuken zonder spuiten in veel gevallen afdoende om de auto weer mooi strak te maken.

Spotrepair bij stormschade

Kleine deukjes, scheurtjes of barsten opgelopen tijdens een storm? Mogelijk is spotrepair dan een relatief voordelige manier om de stormschade te herstellen. De schade wordt dan vakkundig hersteld zonder dat het gehele auto-onderdeel behandeld wordt.

Grote stormschade

Uitdeuken zonder spuiten en spotrepair zijn alleen geschikt voor de kleinere stormschades. Bij grote schade worden de beschadigde delen gedemonteerd, hersteld, geplamuurd, geschuurd en opnieuw gespoten. Uiteraard worden de onderdelen vervangen die niet of nauwelijks meer te herstellen zijn.

Stormschade opgelopen? Onze schade-experts lossen het van a tot z vakkundig voor je op. Bel direct 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of stuur een bericht via .

Relevante artikelen