Bellen

WhatsAppen

Wagenparkonderhoud

  20 november 2020 (bijgewerkt)
  3835 keer bekeken
  Deel dit artikel:

Multimerk is de ideale zakelijke mobiliteitspartner. Dankzij jaren ervaring weten we precies waar jij als ondernemer behoefte aan hebt. Zakelijk onderhoud zonder poespas en geen gedoe. Ook bij fabrieksgarantie en leaseauto’s.

Alles in één oplossing

Multimerk Wagenparkonderhoud is een alles-in-één mobiliteitsoplossing zodat jij je weer kunt richten op wat je leuk vindt: ondernemen. Dankzij ons geraffineerde informatiesysteem attenderen wij je tijdig op APK-keuringen, benodigde onderhoudsbeurten en andere belangrijke informatie.

Onderhoud

Bij Multimerk het wagenpark vakkundig onderhouden volgens fabrieksvoorschriften. Daardoor ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardig onderhoud waarbij de fabrieksgarantie bovendien behouden blijft.
Reparatie
Correct en tijdig onderhoud verkleint de kans op vervelende reparaties. Is er onverhoopt toch sprake van een mankement? De specialisten van Multimerk hebben het probleem snel gevonden en zorgen voor een vakkundige reparatie.

Schadeherstel

Je denkt er liever niet aan, maar ongeluk zit in een klein hoekje. Loopt één van je voertuigen schade op? Dan nemen wij het gehele schadetraject voor jou uit handen. Multimerk is een aangesloten bedrijf en ondersteunt je bij het contact met de verzekeraar en zorgen ervoor dat de schade snel en vakkundig hersteld wordt.

Wasstraat

Dat de bedrijfswagens in jouw wagenpark een visitekaartje zijn hoeven we je niet meer te vertellen. Wel vertellen we jou graag over de mogelijkheden van onze wasstraat voor zakelijk gebruik. Bijvoorbeeld over het jaar gratis autowassen dat je ontvangt bij zakelijk onderhoud.

Multimerk Mobiliteitsservice

Kom jij of één van je werknemers met pech stil te staan? Dan helpen wij je in heel Europa snel weer op weg met onze Multimerk Mobiliteitsservice. We zijn overtuigd van onze kwalitatief hoogwaardige onderhoudsbeurten en reparaties. Daarom vinden we het geen probleem om je gratis van onze Multimerk Mobiliteitsservice te voorzien na een grote beurt.

Multimerk | Wagenparkonderhoud in het kort

  • Persoonlijk, nuchter en zonder poespas
  • Alles-in-één oplossing
  • Passend vervangend vervoer
  • Haal- brengservice
  • Gratis mobiliteitsservice in heel Europa
  • Ook op zaterdag geopend

Kennismaken?

Multimerk Wagenparkonderhoud is mogelijk voor kleine en grotere wagenparken. Kom gerust (én vrijblijvend) een kop koffie met ons drinken.

Bel 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of stuur een bericht via onze website. Liever via WhatsApp? Geen probleem! Stuur direct een .