Bellen

WhatsAppen

Ruitenwissers vervangen bij Multimerk

  20 november 2020 (bijgewerkt)
  4251 keer bekeken
  Deel dit artikel:

Ruitenwissers zijn een belangrijk onderdeel op iedere auto. Ruitenwissers zorgen voor goed zicht bij slecht en mooi weer.

Het belang van goede ruitenwissers

Bij regen en sneeuw is het zicht beperkt. Een goede set ruitenwissers maakt de ruiten op tijd schoon zodat je veilig aan het verkeer deelneemt. Maar ook bij droog weer zorgen ruitenwissers ervoor dat je alles ziet. Dan houden de wissers je ruiten insect- en vuilvrij.

Wanneer ruitenwissers vervangen?

Ruitenwissers moeten worden vervangen wanneer deze versleten zijn. Klinkt logisch.. maar wanneer zijn ze dan ‘genoeg’ versleten? Je merkt dit aan de volgende punten:

De ruitenwissers maken lawaai

Wanneer de ruitenwissers erg veel lawaai maken is het rubber uitgedroogd waardoor de ruitenwissers niet meer goed werken. Het rubber kan uitdrogen door warm weer.

De ruitenwissers maken veel strepen

Als je tijdens het gebruik van de ruitenwissers strepen over je ruiten krijgt of slechts een deel van je ruit wordt schoongemaakt.

De ruitenwissers stuiteren

Wanneer een ruitenwisser niet hard genoeg tegen de voorruit drukt gaan deze stuiteren of slepen. Het resultaat is dan verre van goed. Stuiteren en slepen van de ruitenwisser wordt vaak veroorzaakt door slijtage van het rubber.

Laat versleten ruitenwissers vervangen door Multimerk

Het te lang doorrijden met versleten ruitenwissers zorgt voor beschadigingen aan je voorruit. Wordt het zicht steeds slechter? Ga naar Multimerk in Drachten voor het vervangen van de ruitenwissers.

Voor meer informatie over ruitenwissers bel je 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of stuur je een .

Gerelateerde artikelen