Bellen

WhatsAppen

Aankoopkeuring

  20 november 2020 (bijgewerkt)
  4093 keer bekeken
  Deel dit artikel:

Na lang zoeken heb je ein-de-lijk dé auto gevonden die precies aansluit op jouw wensen. De auto ziet er prachtig uit en blinkt aan alle kanten. Maar hoe zit het met de technische staat? Is de auto goed onderhouden en zijn er geen verborgen gebreken? Multimerk zoekt het voor je uit en geeft je gedegen advies.

Uitgebreide inspectie van de auto

Bij de aankoopkeuring maakt een van onze monteurs allereerst samen met jou een proefrit. Tijdens de proefrit ervaar je samen met een deskundige hoe de auto zich op de weg gedraagt. Na de proefrit wordt de auto uitgebreid geïnspecteerd op allerlei mogelijke gebreken. Uiteraard op een brug, zodat je er zelf ook onder kunt kijken. Tijdens de inspectie wordt de auto aangesloten op onze uitleesapparatuur, zodat problemen snel aan het licht komen.

Onafhankelijk aankoopadvies

Na de inspectie geven wij je een onafhankelijk advies zodat jij met een zeker gevoel een beslissing neemt. Worden er mankementen gevonden? Dan maken wij een schatting voor je met de te verwachten kosten.

Voor de aankoopkeuring betaal je een all-in tarief van € 99,00 incl. BTW. Maak nu een afspraak via de website of bel 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335.

Relevante artikelen