Bellen

WhatsAppen

Multimerk lease

  20 november 2020 (bijgewerkt)
  4095 keer bekeken
  Deel dit artikel:

Multimerk in Drachten heeft een ruim aanbod aan lease auto’s

Lage maandlast, korte looptijd of fiscaal voordelig? Multimerk helpt jou bij het maken van de juiste keuze. Bij Multimerk bieden we diverse leasemogelijkheden vanuit een ‘andere’ invalshoek, Multimerk bekijkt het vanuit jouw invalshoek!

Je wilt de kosten laag houden? Dan helpen we je bij het vinden van een leasecontract met een lage maandlast. Of indien je zo snel mogelijk weer ‘contract-vrij’ wilt zijn zoekt Multimerk voor jou een contract met de kortst mogelijke looptijd én met een maximaal rendement!

En uiteraard zoeken we samen met jou de perfecte balans tussen de economische (rest)waarde van de aanschaf en het te behalen fiscale voordeel. Wij ondernemen alles voor jouw auto!

Jouw lease auto vakkundig onderhouden

Ben je tevreden met je lease-auto en wil je dat graag zo houden? Dan zoek je vast ook naar perfecte persoonlijke service en de zekerheid van een professioneel adres waar de auto in goede handen is. Jouw lease-auto is bij ons dan welkom! Multimerk is als Lease Service Center gecertificeerd voor onderhoud en service aan alle lease-auto’s.

Plezierig is dat wij altijd bij jou in de buurt zitten én jou een stuk persoonlijke dienstverlening bieden. In samenspraak met gerenommeerde leasemaatschappijen zijn voorwaarden opgesteld waar wij als Lease Service Center aan voldoen. Wij regelen alles voor jou, dus je hebt er geen omkijken naar, maar wel de zekerheid dat alles piekfijn in orde is!

De lease auto behoudt zijn fabrieksgarantie!

Er zijn nog weleens onduidelijkheden over de fabrieksgarantie op een nieuwe (lease)auto. Die willen we graag uit de wereld helpen. Koop of onderhoud je jouw auto bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoud je gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt ook als de lease-auto is gekocht bij een merkdealer en je het onderhoud door ons laat uitvoeren. Het is een misverstand dat je verplicht bent jouw auto te laten onderhouden bij de dealer die hem heeft afgeleverd. Voor onderhoud met behoud van de fabrieksgarantie zijn wij het juiste adres.