Bellen

WhatsAppen

Automaat spoelen Friesland

  20 november 2020 (bijgewerkt)
  5037 keer bekeken
  Deel dit artikel:

Automaat spoelen in Friesland? Daarvoor gaat je naar Multimerk in Drachten.

Automaat spiele yn Fryslân? Fansels geanne jo nei Multimerk yn Drachten.  Dan kinne jo der wis fan wêze dat it goed is. Jo kinne ús berikke fia 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of stjoer in berjocht.

collage automaat spoelen afbeeldingen

Automaat spoelen als preventief onderhoud

Automaatbak spoelen is een onderhoudshandeling waarbij de automaat wordt gereinigd en ververst. Dit is nodig omdat ATF-olie op den duur vervuild raakt en daardoor dus ook essentiële onderdelen zoals de oliekanalen, de schakelkleppen en de lamellen.

Door correct onderhoud verklein je de kans op kostbare reparaties en overmatige slijtage van de automaat. Multimerk uit Friesland heeft veel ervaring met automaat spoelen.

We geven je graag advies over automaatbak spoelen. Bel gerust 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335, stuur een bericht of kom langs in onze garage in Friesland.

Automaatbak spoelen in het geval van klachten

Automaat spoelen is in eerste instantie bedoeld als onderhoudsbeurt. Het heeft dus een preventieve werking. Toch heeft automaat spoelen de bijkomstigheid dat het klachten soms vermindert of oplost.

Automaat spoelen is geen wondermiddel maar het aanpakken van de vervuiling in de automaat is kan in sommige gevallen voldoende zijn om de klachten aan te pakken. Omdat automaat spoelen een onderhoudshandeling is, kunnen wij nooit garanderen dat het jouw klachten oplost.

Het proces van automaatbakspoelen

De procedure van het automaatbak spoelen is als volgt te omschrijven. Allereerst brengt de monteur de automaat op een geschikte temperatuur en legt hij een verbinding tussen de automaatbak en het spoelapparaat.

Eenmaal aangesloten zal de monteur een reinigingsmiddel aan de huidige ATF-olie toevoegen. Samen met het reinigingsmiddel wordt de ATF-olie door de automaat gespoeld om vervuiling en aanslag te verwijderen. Het spoelen gebeurt met een lopende automotor waarbij de monteur alle versnellingen meerdere malen bedient.

Na de reiniging wordt de oude automaatolie vakkundig vervangen door hoogwaardige automaatolie van Kroon-Oil. Indien gewenst wordt ook het oliefilter van de automaat vervangen. Voor automaat spoelen ben je bij Multimerk uit Friesland aan het juiste adres!

Advies nodig van onze specialisten uit Friesland?

Geïnteresseerd in automaat spoelen? Onze automaatspecialisten beantwoorden graag jouw vragen. Bel gerust 0512 - 511 335 (klik om te bellen) 0512 - 511 335 of stuur een .

Jo prate frysk? Gjin probleem! Wy dogge dat ek.
Wees gerust. We spreken ook Nederlands 🙂

Relevante artikelen